Afvallen Tips
Tips over gezond afvallen en snel afvallen

De beste voetbalschoenen met sok in


Als je veel calorieën wilt verbranden, dan ben je niet verkeerd bezig als je veel aan het voetballen bent. Met voetballen verbrand je namelijk wel 7 kcal per uur per gewicht, meer dan zwemmen (6 kcal / kg / uur) en fietsen (4 kcal / kg / uur als je 16 km/u fietst). Stel dat je 75 kilo weegt en gaat voetballen, dan verbruik je ongeveer 7 (kcal / kg / uur) x 75 (jouw gewicht) = 525 kcal per uur.

Bij de fanatieke voetballers is er de laatste jaren sprake van een grote trend: de voetbalschoen met (enkel)sok. Zowel Nike als Adidas hebben hier een systeem voor bedacht, waarbij Nike de eerste was. De voetbalschoenen met sok van Nike hebben de zogenaamde Dynamic Fit Collar, en die van Adidas het Purecut Sock Systeem. Maar wat is de meerwaarde van een sok die aanwezig is op je voetbalschoen en welke voetbalschoenen met sokje kun je het beste in huis halen?


Waarom voetbalschoenen met sokje?


Het uitgangspunt van de voetbalschoenen met het sokje is om de schoenen één geheel te laten zijn met je voeten. Dit type voetbalschoenen maakt dat de enkel en de voet niet als twee gescheiden lichaamsdelen worden gezien, maar als één. Hierdoor wordt je als voetballer nog bewuster van je voeten en zorgt het dat het balcontact en je balgevoel optimaal is.

Uiteraard is er veel onderzoek gedaan naar dit revolutionaire ontwerp en hebben veel professionele voetbalspelers laten weten dat ze niet alleen meer stabiliteit en stevigheid in de schoen ervaren, maar dat ze door de schoenen ook meer vertrouwen krijgen in hun spel en meer bewust worden van hun bewegingen. De voetbalschoenen met sok bieden dus meer plezier en ondersteuning, waardoor je net even wat langer door zult kunnen gaan op het veld!


Nike voetbalschoenen met sok


Wil jij ook meegaan in de laatste trend op het gebied van voetbal(artikelen) en een paar degelijke, kwalitatief hoogwaarde avoetbalschoenen met sok in huis halen? Wij raden dan de voetbalschoenen van Nike aan. Met de laatste modellen uit de Nike Magista Lijn ervaar je als voetballer meer comfort en is er nog meer bewegingsruimte voor de enkel en het onderbeen. Daarnaast zijn in de nieuwste modellen in de enkelsok mesh gaatjes verwerkt, wat zorgt voor een nog betere ventilatie.


Devoetbalschoenenshop.nl


Naast Nike voetbalschoenen, zijn ook de voetbalschoenen met sok van de merken Adidas en Puma zeer aan te bevelen. Bijvoorbeeld de Adidas X voetbalschoenen en de Puma evoTOUCH zijn van gelijkwaardige kwaliteit en populair onder professionele voetbalspelers. Wil jij meer lezen over deze voetbalschoenen en alle prijzen met elkaar vergelijken? Neem dan een kijkje op Devoetbalschoenenshop.nl, en beleef binnenkort nog meer plezier aan al je voetbalactiviteiten!

Voetbalschoenen