Afvallen Tips
Wat is een fitte lifestyle?

Wat is een fitte lifestyle?


In de eenentwintigste eeuw red je het niet zonder een fitte lifestyle na te streven. Je hoort dit altijd van alle kanten. Je kunt je echter sterk afvragen wat nu eigenlijk precies een fitte lifestyle is. Wat hoort daar allemaal bij en hoe kan je dit het beste in je eigen leven passen? Je hebt immers waarschijnlijk ook nog allerlei andere dingen te doen in je leven. Denk bijvoorbeeld alleen al aan je baan die veel tijd in beslag neemt en je gezin dat ook de nodige aandacht verdient. Het gaat echter juist om deze zaken als het belang van een fitte lifestyle wordt benadrukt.


Geen extremen


Wat belangrijk is om te begrijpen is dat een fitte lifestyle iets heel anders is dan een extreme lifestyle. Je moet dus wel gezond eten, maar wel gewoon passend binnen je budget en je dagelijkse planning. Als jij iedere dag vijf uur moet uittrekken om maaltijden te bereiden, dan is dat wel erg tijdrovend. Let je echter wel gewoon op gezonde voeding, dan zal dit je sterk helpen. Hetzelfde geldt voor sporten. Beweeg wel voldoende, maar zes uur sportschool per dag is ook weer niet nodig. Houd je aan deze regels en je komt al een heel eind met je gezonde levensstijl.


Hoe dan wel?


Als je kookt, gebruik dan verse producten. Dit is altijd beter dan maaltijden uit de magnetron en zelfs beter dan bijvoorbeeld groente uit blik. Daarmee heb je dus direct al een goede slag geslagen. Eet gewoon naar behoefte zodat je scherp kunt zijn op je werk. Volg een sportprogramma waarbij je goed getraind wordt, maar probeer niet om de volgende Arnold Schwarzenegger te worden. Het gaat je namelijk niet lukken. Een professionele bodybuilder is namelijk niet voor niets een professional. Zorg gewoon dat je lichaam het even voor de kiezen krijgt een aantal keer per week en je zal lekker in je vel zitten. Meer tips? Kijk eens op Vitawellness.nl.

afvallen buikvet meten